Νάσος Βασιάδης: Αναβάθμιση του ρόλου του δημότη

Νάσος Βασιάδης

Αναβάθμιση του ρόλου του δημότη

Νάσος Βασιάδης είναι υποψήφιος δημοτικός σύμβουλος της παράταξης ''EMEΙΣ ΓΙΑ ΤΟ ΦΑΛΗΡΟ'' με υποψήφιο Δήμαρχο τον  Δημήτριο Πιτούλη

Αν και η οικογένεια μου κατάγεται από την Ήπειρο, γεννήθηκα στην Αίγυπτο, από όπου ως διωκόμενοι Έλληνες από το καθεστώς της Αιγύπτου ήλθαμε στο Π. Φάληρο. Ήμουν 6 χρονών και από τότε ζω εδώ.
Στα εφηβικά μου χρόνια έκανα την αγάπη μου για την μουσική επάγγελμα, ανοίγοντας ένα δισκοπωλείο στο Π. Φάληρο, καλύπτοντας τις χοροεσπερίδες των σχολείων στον Ποσειδώνα. Λειτούργησα την Disco 7up από το 1985.
Το 1994 ιδρύω την εταιρία C-TEC Hellas με αντικείμενο την μηχανογράφηση επιχειρήσεων. Το 1996 την Refill Station αντιπροσωπεύω μια τις πρώτες εταιρίες ανακύκλωσης μελανιών εκτυπωτών. Το 2008 ιδρύω την Datasearch, μια από τις 3 εταιρίες στην Ελλάδα που ασχολούνται με ανάκτηση αρχείων από σκληρούς δίσκους και άλλα μαγνητικά μέσα.
Λατρεύω τους ανθρώπους που γελάνε και έχουν χιούμορ. Από αθλητισμό έκανα τοξοβολία, συμμετείχα στο πανελλήνιο πρωτάθλημα στην Πάτρα και TAE KWON DO.
Οι παλιοί μας λέγανε : «Όποιος δεν αγαπάει το σπίτι του θα πέσει να τον πλακώσει».  Το σπίτι μου είναι το Π. Φάληρο και θέλω να συμβάλλω στην ανάκαμψη του.
Ξεκινήσαμε ένα αγώνα με αγάπη, ήθος, όραμα, συλλογικό πνεύμα και καθαρό βλέμμα για τον τόπο μας. ΕΜΕΙΣ ΓΙΑ ΤΟ ΦΑΛΗΡΟ, είμαστε όλοι, είστε εσείς για το καλό του Φαλήρου, για το μέλλον των παιδιών και των εγγονιών μας. Θέλουμε το καλύτερο, επιζητούμε να είμαστε ΟΛΟΙ ΜΑΖΙ και χωρίς αποκλεισμούς, να χρωματίσουμε τη ζωή στην πόλη μας. Ο δήμος πρέπει να λειτουργήσει «για τους δημότες, με τους δημότες»! Χρειαζόμαστε όλοι σε αυτή την προσπάθεια, με τις ιδέες μας, με το δημοκρατικό θάρρος της γνώμης μας - αλλά και με ήθος - προκειμένου να δημιουργήσουμε προϋποθέσεις αναβάθμισης του ρόλου του δημότη και - μέσω αυτού - του βιοτικού μας επιπέδου. Να ανέβει το Φάληρο ψηλά και η ποιότητα ζωής να είναι στο επίπεδο που αξίζει στους δημότες του. ΕΜΕΙΣ ΓΙΑ ΤΟ ΦΑΛΗΡΟ πιστεύουμε στην ομαδική δουλειά και είμαστε έμπρακτα όλοι ίσοι μεταξύ μας. Στο Φάληρο αξίζει η επάνοδος στο προσκήνιο μέσα από τον αθλητισμό, τον πολιτισμό, την κοινωνική συλλογικότητα…… Όταν με σκληρή δουλειά θα πετύχουμε αυτό τον στόχο, θα μπορούμε να συγκρίνουμε λόγια και έργα για να αποδείξουμε ότι κερδίσαμε το στοίχημα για μια καλύτερη ζωή.


0 σχόλια: