Αντώνης Πιτούλης: Όσοι γεννηθήκατε μεγάλοι, μπορείτε επιτέλους να πάτε σπίτι σας

Αντώνης Πιτούλης: Όσοι γεννηθήκατε μεγάλοι, μπορείτε επιτέλους να πάτε σπίτι σας.

*Ο Αντώνης Πιτούλης είναι υποψήφιος δημοτικός σύμβουλος της παράταξης ''EMEΙΣ ΓΙΑ ΤΟ ΦΑΛΗΡΟ''

Γεννήθηκα στις 22 Φεβρουαρίου του 1996 και μεγάλωσα στο Παλαιό Φάληρο. Είμαι αθλητής του μπάσκετ στον Α.Ο.Π.Φ από το 2006. Ξεκίνησα από τα προ-μίνι και μέχρι φέτος έπαιζα στο εφηβικό. Αγαπώ παθιασμένα τον αθλητισμό και το Φάληρο, όπου γεννήθηκα και μεγάλωσα.
Σαν νέος δεν είμαι καθόλου ευχαριστημένος από την κατάσταση που βιώνουμε στη χώρα μας και θεωρώ ότι η γενιά των γονιών μας, μα και οι προηγούμενες, έκαναν πολλά λάθη και μας οδήγησαν σε τέλμα. Τους χρεώνω συνολική ευθύνη, γιατί μέχρι τώρα δεν έκαναν κάτι για να μας απαλλάξουν από τον κομματισμό και τη λαίλαπα των πολιτικάντηδων.
Ποτέ δεν μπόρεσα να καταλάβω γιατί ο αθλητισμός στο Παλαιό Φάληρο έχει απαξιωθεί σε τόσο μεγάλο βαθμό. Γιατί μεγαλώσαμε χωρίς να έχουμε ένα κλειστό γυμναστήριο και εγκαταστάσεις, όπως όλοι οι δήμοι της Αττικής; Γιατί έτρεχα από εδώ και από εκεί για προπόνηση και ο σύλλογος μου ο ΑΟΠΦ δεν είχε τη δυνατότητα να βοηθήσει τους αθλητές του; Πολλοί φίλοι και συναθλητές μου σταμάτησαν πικραμένοι από την αδιαφορία. Εγώ, όπως και πολλοί από αυτούς, τα πληρώσαμε ακριβά όλα αυτά με τραυματισμούς, με απογοήτευση και με πικρία, επειδή δεν μπορέσαμε να δώσουμε και να πάρουμε ό,τι καλύτερο ονειρευτήκαμε, αφού η ομάδα μας δεν μπορούσε καν να προπονηθεί.
Έχω θυμώσει πάρα πολύ με όλη αυτή η κατάσταση, η οποία μου δημιουργεί μεγάλη ανασφάλεια για το μέλλον. Οι πολιτικοί συνεχίζουν να λένε ψέματα, δεν υπάρχει αξιοκρατία και έχουμε γεμίσει υποψήφιους που δεν μπορούν να αρθρώσουν λέξη που να ηχεί πειστική στα αυτιά μας.
Ποιος έχασε τον ύπνο του που δεν υπάρχουν χώροι για τους νέους και πρέπει να φεύγουμε από το Φάληρο για άλλες συνοικίες; Ποιος υπεύθυνος παραιτήθηκε από τη θέση του γιατί δεν μπορούμε τελικά να επικοινωνήσουμε και να πούμε τα θέλω μας και τις ανάγκες μας;
Αυτοί είναι και ο λόγοι που οι περισσότεροι από εμάς απαξιώνουν την πολιτική και τους εκφραστές της. Δεν θέλουμε να μετέχουμε σε ένα πολιτικό πανηγύρι χωρίς τέλος και χωρίς προοπτική, επειδή οι περισσότεροι από εσάς τους μεγαλύτερους, αυτό έχετε ετοιμάσει για εμάς.
Αν υπήρξατε ποτέ νέοι, πρέπει να αντιλαμβάνεστε ότι θέλουμε να ανοίξουμε τα φτερά μας, να πετάξουμε στα όνειρα μας, να φτιάξουμε το δικό μας κόσμο, το δικό μας «παραμύθι», να πάρουμε τη ζωή και τον τόπο μας στα χέρια μας.
Θέλουμε να βάλουμε ένα μεγάλο λιθάρι για να χτίσουμε το αύριο στο μέρος όπου ζούμε. Όσοι γεννηθήκατε μεγάλοι μπορείτε να πάτε επιτέλους σπίτι σας και να μας αφήσετε. ΕΜΕΙΣ θα ζήσουμε εδώ και θα παράγουμε το μέλλον που εσείς είστε ανίκανοι να οραματιστείτε. Τόσα λάθη κάνατε, τι άλλο θέλετε από εμάς;
Μπορείτε να κάνετε ένα δώρο σαν προσφορά στη γενιά μας. Να μείνετε στο σπίτι σας και να μας αφήσετε μας να βάλουμε χρώμα και πάθος στον τόπο μας.

Οι νέοι μπαίνουμε μπροστά. Όσοι έχουν γερασμένη ψυχή, ας έχουν τη σοφία να κάνουν πίσω.

0 σχόλια: