Γιάννης Γιάνναρος: Ξεκινάμε από τον τόπο μας...

 Ιωάννης Γιάνναρος είναι υποψήφιος δημοτικός σύμβουλος της παράταξης ''EMEΙΣ ΓΙΑ ΤΟ ΦΑΛΗΡΟ'' με υποψήφιο Δήμαρχο το  Δημήτριο Πιτούλη.  

Γεννήθηκα, μεγάλωσα και ζω στο Παλαιό Φάληρο. Είμαι παντρεμένος και πατέρας δύο παιδιών, τα οποία επίσης γεννήθηκαν και ζουν εδώ. Υπηρέτησα τον αθλητισμό του για περισσότερο από 25 χρόνια στον Αθλητικό Όμιλο Παλαιού Φαλήρου (ΑΟΠΦ) σαν αθλητής αλλά κυρίως σαν διοικητικό στέλεχος. Στη διάρκεια της συμμετοχής μου στα διοικητικά του ΑΟΠΦ, ήμουν έφορος στα τμήματα μπάσκετ ανδρών και γυναικών, καθώς και Γενικός Γραμματέας στα ΔΣ του συλλόγου για πολλά χρόνια. Είχα την τύχη να ζήσω μεγάλες αθλητικές στιγμές, όπως την κατάκτηση πρωταθλημάτων νεανίδων – κορασίδων – γυναικών του μπάσκετ, την δημιουργία πρότυπων σχολών εκμάθησης, το Ρέστειο Αθλητικό Κέντρο που έδωσε «φτερά» στον ΑΟΠΦ και στα αθλητικά του τμήματα και είδα αθλήτριες του ΑΟΠΦ  να αγωνίζονται και να διακρίνονται στην Ολυμπιάδα του 2004 στην Αθήνα.
Έχω σπουδάσει Οικονομικά στο Εθνικό Καποδιστριακό Πανεπιστήμιο, με ειδίκευση στη Βιομηχανική Οργάνωση και στην Οικονομία των Κατασκευών. Εργάστηκα την περίοδο 1989 – 2000 στο Ίδρυμα Οικονομικών και Βιομηχανικών Ερευνών (ΙΟΒΕ) σαν υπεύθυνος του Τομέα Δομικών Υλικών και Κατασκευών και από το 2000 – 2007 στο Ινστιτούτο Οικονομίας των Κατασκευών (ΙΟΚ) - θεσμοθετημένο συμβουλευτικό όργανο του ΥΠΕΧΩΔΕ για τον κλάδο των κατασκευών, σαν Γενικός Διευθυντής. Από το 2000 έως και σήμερα εξειδικεύτηκα σαν σύμβουλος ή ειδικός εμπειρογνώμονας στο Περιβάλλον με έμφαση στην Ενέργεια (ΑΠΕ), τη διαχείριση Υδατικών Πόρων και Απορριμμάτων (Διαλογή στην Πηγή – Ανακύκλωση – Επεξεργασία).
Στη χώρα μας έχει συντελεστεί τα τελευταία χρόνια μια μεγάλη μεταστροφή της κοινωνικής και οικονομικής κατάστασης, έχουν αλλάξει ριζικά τα δεδομένα και σε επίπεδο τοπικής αυτοδιοίκησης και χρειάζεται να συνδράμουμε, ο καθένας με βάση το γνωστικό του αντικείμενο, στην ανάκαμψη ειδικά του τόπου μας και συνολικά της χώρας μας.


ΕΜΕΙΣ για το Φάληρο λοιπόν, δίνουμε τον αγώνα μας με υποψήφιο δήμαρχο τον Δημήτρη Πιτούλη…

0 σχόλια: